Conditii acordare garantii

Condiții generale de acordare a garanției:

S.C. Cuatro Perla SRL, în calitate de vânzător garantează produsul 24 luni, ca fiind o bijutrie din aur prin marca de garanție proprie și de titlu sau de ANPC DGMPPPPK.

Produsul este garantat 24 luni de la data cumpărării pentru LIPSA DE CONFORMITATE. Garanția este reglementată prin OG21/1992, Legea nr.449/2003 și OG9/2016.

Pentru orice neconformitate în perioada de garanție vă rugăm să vă adresați magazinului de unde a fost achiziționat produsul.

Reparțiile vor fi efectuate în maxim 15 zile de la predarea produsului magazinului de unde s-a achiziționat însoțit de Certificatul de garanție și de Bonul fiscal.

Durata medie de utilizare a produsului depinde de modul de utilizare și este de 24 luni.

În cazul defectelor acoperite de garanție, produsul dumneavoastră va fi acceptat ca retur, reparat sau înlocuit în conformitate cu prevederile legale și a politicii de retur a S.C. Cuatro Perla SRL.

Recomandări:

 • Nu supuneți produsul la șocuri mecanice, lovituri, zgârieturi sau alte activități fizice ce pot deforma și deteriora produsul;
 • Feriți produsul dvs. de obiecte care pot provoca, zgârieturi, arsuri, perforări sau orice altă acțiune fizică de natură să îl deterioreze;
 • Evitați contactul produsului cu apa, substanțe corozive sau cosmetice;
 • Folosiți corect metoda deschiderii și închiderii produsului (care necesită această operațiune);
 • Evitati purtarea bijuteriilor pe timpul nopții;
 • Ștergeți periodic bijuteria cu o lavetă specială de lustruit;

Garanția nu acoperă următoarele situații apărute în perioada de garanție:

 • Defecțiuni apărute ca urmare a unei manipulări anormale/abuzive si păstrării necorespunzatoare (aplicare de socuri puternice, izbiri, zgârieturi, păstrarea în medii cu praf, umezeală excesivă sau agenți corozivi);
 • Defecțiuni apărute datorită unor intervenții făcute de alte persoane decât cele autorizate de S.C. Cuatro Perla SRL;
 • Pierderea certificatului de garanție sau a bonului fiscal;
 • Deteriorări apărute la exteriorul produsului, ca urmare a unei folosiri normale, rupere, învechirea coloraturii și/sau a curelelor cum ar fi pielea, material textil, cauciuc, silicon;
 • Deteriorări cauzate de incendii sau catastrofe naturale.
Garanția devine inaplicabilă și S.C. Cuatro Perla SRL nu poate fi făcută răspunzătoare de nici un fel de defect ce poate apărea datărită nerespectării recomadărilor indicate, păstrării în condiții neconforme, deteriorării ca urmare a acțiunii fizice sau mecanice sau a reparării, modificării făcute de persoane neautorizate și utilizării în condiții improprii, altele pentru care produsul a fost realizat.

Cuatro Perla vă asigură garanția calității celor mai rafinate și distinse bijuterii

Cuatro Perla © 2024

Am o întrebare