Despre noi

Din cele mai vechi timpuri frumosul a fost piatra de temelie a oricărei creații, frumosul a inspirat oamenii, frumosul a fost dintotdeauna pecetea care a transformat omul simplu în artist. Bijuteriile Cuatro Perla nu numai că împodobesc și înnobilează clientul în cel mai fascinant fel, ele sunt menite să bucure sufletul, să încânte ochiul și să inspire mintea.

Bijuteriile noastre oferă o diversificare a trăirilor, o modelare a conduitei, stimulează personalitatea.

Modelarea personalității nu s-ar putea realiza fără doar și poate în absența acestor frumoase bijuterii. Complexitatea trăirilor afective pe care o bijuterie le produce, constituie fundalul emoțional, care susține edificiul întregii personalități. Emoția artistică dă culoare, îmbogățește dar mai ales aprofundează legăturile interumane.

Stă în firea omului să se înconjoare de frumos, să-și bucure ochii și sufletul cu energia pe care o emană o bijuterie Cuatro Perla. Mai mult, știm că suntem ceea ce suntem, grație lucrurilor, oamenilor și întâmplărilor de care am avut parte, știm că în fiecare zi personalitatea noastră se șlefuiește, se conturează și înflorește în cele mai inedite feluri.

Astfel, devine pe zi ce trece tot mai greu să distingem ce este cu adevărat autentic și valoros în același timp. Cuatro Perla este o firma cu capital integral privat românesc, înfiintata în anul 2003, pentru comercializarea în magazine specializate a bijuteriilor de calitate din aur și argint, și a ceasurilor elvetiene.

Cuatro Perla este marcă înregistrată, membru al Patronatului Bijutierilor din Romania si Uniunii Generale a Industriasilor din Romania UGIR 1903. Ne-am construit un bun renume, deservind clienți din țară și din străinătate. Prin obiectivul nostru declarat de a deveni una dintre cele mai bune firme de comercializare a bijuteriilor și a ceasurilor de calitate, Cuatro Perla și-a propus o misiune extrem de ambitioasa.

Pentru a atinge acest deziderat Cuatro Perla dorește câștigarea unui segment de piata cât mai mare, oferind o gama variata de produse și servicii de înalta calitate, îndreptate către client, bine gestionate, eficiente și atractive.

La noi, fiecare bijuterie „vorbește”, se adresează nouă și persoanelor cu care zilnic interacționam, produce încredere în sine. Vino să te convingi în magazinele Cuatro Perla din Liberty Center și Prosper Plaza.

Cuatro Perla © 2023

Am o întrebare