Condiții generale de acordare a garanției:

S.C. Cuatro Perla SRL, în calitate de vânzător garantează produsul 24 luni, ca fiind o bijutrie din aur prin marca de garanție proprie și de titlu sau de ANPC DGMPPPPK.

Produsul este garantat 24 luni de la data cumpărării pentru LIPSA DE CONFORMITATE. Garanția este reglementată prin OG21/1992, Legea nr.449/2003 și OG9/2016.

Pentru orice neconformitate în perioada de garanție vă rugăm să vă adresați magazinului de unde a fost achiziționat produsul.

Reparțiile vor fi efectuate în maxim 15 zile de la predarea produsului magazinului de unde s-a achiziționat însoțit de Certificatul de garanție și de Bonul fiscal.

Durata medie de utilizare a produsului depinde de modul de utilizare și este de 24 luni.

În cazul defectelor acoperite de garanție, produsul dumneavoastră va fi acceptat ca retur, reparat sau înlocuit în conformitate cu prevederile legale și a politicii de retur a S.C. Cuatro Perla SRL.

Recomandări:

Garanția nu acoperă următoarele situații apărute în perioada de garanție:

Garanția devine inaplicabilă și S.C. Cuatro Perla SRL nu poate fi făcută răspunzătoare de nici un fel de defect ce poate apărea datărită nerespectării recomadărilor indicate, păstrării în condiții neconforme, deteriorării ca urmare a acțiunii fizice sau mecanice sau a reparării, modificării făcute de persoane neautorizate și utilizării în condiții improprii, altele pentru care produsul a fost realizat.

Cuatro Perla vă asigură garanția calității celor mai rafinate și distinse bijuterii